Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Ambasador BiH posetio Suboticu

30.09.2014.

Gradonačelnik Subotice Jene Maglai, predsednik Skupštine grada Ilija Maravić, član Gradskog veća zadužen za oblast socijalne zaštite Milimir Vujadinović i načelnik Severnobačkog upravnog okruga Dragi Vučković razgovarali su danas, u Gradskoj kući, sa ambasadorom Bosne i Hercegovine (BiH) u Republici Srbiji Rankom Škrbićem.

 8360_1.jpg

Tokom veoma srdačnog susreta naglašeno je da je u zajedničkom interesu BiH, Severnobačkog upravnog okruga i Subotice intenziviranje već dobre saradnje u oblastima privrede, poljoprivrede, socijalne zaštite i kulture, kao i jačanje saradnje između visokoobrazovnih i naučnih institucija i drugih ustanova.

Sagovornici su se saglasili da je potrebno uspostavljanje čvršćih veza između Banjaluke i Subotice, još aktivnije povezivanje privrednih subjekata, podsticanje regionalnog prekograničnog udruživanja (klasteri) i zajednički nastup na trećim tržištima.

U cilju osnaživanja prijateljskih veza sa Republikom Srpskom (RS) i konkretizovanja područja i oblasti gde bi saradnja mogla da bude realizovana, na sastanku je dogovoreno da jedna delegacija grada Subotice na čelu sa gradonačelnikom Jeneom Maglaijem uskoro poseti Banjaluku.

Posle sastanka u Zelenoj sali Gradske kuće, Ranko Škrbić, Ilija Maravić, Milimir Vujadinović i Dragi Vučković posetili su Dom za decu ometenu u razvoju „Kolevka”.

Prilikom posete, kojoj je prisustvovao i državni sekretar u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, dr Nenad Ivanišević, izražena je spremnost i želja za unapređenjem zdravstvene i socijalne saradnje između dve zemlje kako bi korisnici specifičnih usluga imali najbolju brigu i negu.

Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
«Desiré» (23.11.2019.-30.11.2019.)