Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

"Komšijska" briga o mališanima

22.02.2011.

Gradonačelnik Subotice Saša Vučinić prisustvovao je svečanosti u vrtiću “Pinokio”, u Velikom Radanovcu, povodom realizacije donacije koju je Kompanija “Metro Cash&Carry” uručila Predškolskoj ustanovi “Naša radost” prilikom svečanog otvaranja ovog distributivnog centa u Subotici. Nadležni u PU “Naša radost” odlučili su da se od te donacije u novi nameštaj, krevete, stolove, stolice i kutke za mališane u vrtiću “Pinokio” uloži 550.000 dinara, a 300.000 dinara u vrtiću “Kalimero”, na Paliću.

4004_1.jpg

- Dobra praksa koju smo uspostavili sa prethodnim investitorima da prilikom započinjanja ili završetka svoje investicije pokažu društvenu odgovornost kroz donatorsku aktivnost onima kojima je pomoć potrebna, Kompanija ‘Metro Cash&Carry’ nastavila je na najbolji mogući način brigom o najmlađim Subotičanima putem donacije od osam hiljada evra. U ime mališana koji će da borave u vrtićima ‘Pinokio’ i ‘Kalimero’, ali i u ime njihovih roditelja dugujemo zahvalnost kompaniji koja je na pravi način ušla u naš grad, pomažući one kojima je pomoć potrebna, istakao je Vučinić

Dragan Dulić, direktor distributivnog centra “Metro Cash&Carry” kazao je da mu je drago da je donacija usrećila decu u ovim vrtićima.

-To nam je i bio cilj. Zahvaljujem  se gradu Subotica i nadležnima u PU ‘Naša radost’ što su nam omogućili da pokažemo da smo, osim dobrog privrednog subjekta i uzorni sugrađani, ali i dobre komšije mališanima iz Velikog Radanovca i sa Palića, rekao je Dragan Dulić.

Dujo Runje, koordinator Pedagoško-psihološke službe u PU “Naša radost” zahvalio se Kompaniji “Metro Cash&Carry” na donaciji, istakao da je za pohvalu to što i danas ima ljudi koji za dobrobit dece odvajaju od svog profita i naglasio da lokalna samouprava i te kako brine o PU “Naša radost”.

- Ponosni smo što grad vodi računa o PU ‘Naša radost’, jer predškolsko obrazovanje i vaspitanje najzastupljenije je, tvrdim, upravo u Subotici, rekao je Dujo Runje.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop