Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Humanitarni koncert Vlade Georgieva za "Kolevku"

27.11.2009.

Pod pokroviteljstvom gradonačelnika Subotice Saše Vučinića, u nedelju 6. decembra 2009. u Velikoj većnici Gradske kuće, održaće se humanitarni koncert na kome će nastupiti najmlađe članice baletske škole "Raičević", mališani iz "Kolevke" i poznati pevač Vlado Georgiev. Sav prihod od prodatih ulaznica namenjen je rekonstrukciji krova Doma za decu  "Kolevka".

2688_1.jpg

- Subotica više puta dokazala da ima sluha kada su u pitanju osobe sa posebnim potrebama i verovatno da ćemo i naredne godine organizovati još dva velika susreta kako bi pomogli onima kojima je pomoć najpotrebnija. Ustanove, poput "Kolevke" i pored budžetskog finansiranja uvek zaslužuju poseban tretman i pomoć je uvek dobrodošla, rekao je Saša Vučinić.

Mirjana Čabrić, direktorica "Kolevke" kaže da je ponosna na Vladu Georgijeva što se odlučio da pomogne ustanovi u kojoj se vodi briga o velikom broju dece sa teškim zdravstvenim problemima.

- Zahvalnost dugujemo i Nataliji Raičević koja je uložila mnogo truda i vremena u rad sa decom koja će nastupiti na koncertu. Radujemo se, ali imamo i tremu zbog nastupa dece,  kaže direktorica "Kolevke".

Balerina Natalija Raičević ideju i podstrek za humanitarni koncert dobila je još tokom studija u Parizu gde je prisustvovala seminarima o radu sa decom sa posebnim potrebama.

- Pokret sa muzikom može umnogome pomoći bolesnoj deci, a koncert je zamišljen kroz program iz dva dela. U prvom će nastupiti mališani, a potom Vlada Georgiev, najavila je Natalija Raičević.

Ulaznice za humanitarni koncert  Vlade Georgieva u Subotici staju 2.000 dinara, uplaćuju se na račun "Kolevke", a u prodaji je svega 150 karata, jer će preostalih 50 mesta u Velikoj većnici biti rezervisano za radnike Doma za decu.

 

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
E-mejl za prijem elektronskih faktura
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop