Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Novi parking-prostor u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“

03.10.2018.

Direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje Predrag Radivojević, sekretar Sekretarijata za investicije i razvoj Vesna Zrnić i direktor Slobodne zone Subotica, Branislava Stojković Marčetić, obišli su danas novoizgrađeni parking-prostor u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“. Izgrađena su 44 parking mesta, a za realizaciju ove investicije vredne četiri miliona dinara sredstva su obezbeđena iz budžeta grada Subotice.

12155_1.jpg

Predrag Radivojević je, obraćajući se medijima, istakao da je izgradnjom novih parking mesta u ulici 13. Nova, u Privrednoj zoni „Mali Bajmok“, grad Subotica obezbedio da radnici mogu da parkiraju svoja vozila na novoizgrađeni parking-prostor tako da ne ugrožavaju saobraćajni protok vozila, kao i svoju bezbednost, kako je do sada to bilo.

- Grad Subotica zaključio je ugovor sa izvođačem radova, preduzećem ’Terax niskogradnja’ d.o.o., vrednost ugovora je četiri miliona dinara, sa PDV-om, i izgrađena su 44 parking mesta. Radovi su započeti 10. jula, a okončani u ugovorenom roku od 30 dana, 10. avgusta 2018. godine. Postojala je opravdana potreba za izgradnjom ovog parking-prostora, da i na taj način povećamo bezbednost i radnika, i saobraćajnih tokova u okviru Privredne zone ’Mali Bajmok’. Grad Subotica će i dalje nastaviti da intenzivno ulaže u izgradnju saobraćajne infrastrukture, u skladu sa budžetom grada, s tim da su nam potrebna sredstva i od AP Vojvodine, i od Republike Srbije – naglasio je Radivojević.

Branislava Stojković Marčetić je izjavila da je realizacija ove investicije veoma bitna za Slobodnu zonu Subotica, da to samo po sebi govori da je zaposleno više ljudi nego što je planirano u početku i da se sa ova 44 novoizgrađena parking mesta rešava problem parkiranja u međusmenama, kada, kako je navela, dolazi do najvećeg ’zagušenja’ u saobraćaju.

12155_2.jpg 

 

 

 

 

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop