Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

U toku radovi na izgradnji vodovodne, kanalizacione i saobraćajne infrastrukture

07.09.2018.

Zamenik gradonačelnika Timea Horvat, gradski menadžer, Zagorka Panić, i članovi Gradskog veća grada Subotice, Akoš Ujhelji i Šimon Ostrogonac, obišli su radove na izgradnji kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici i vodovodne mreže u ulici Isidore Sekulić, kao i tek asfaltiran kolovoz u Sutjeskoj ulici.

 12090_1.jpg

Uz podsećanje da je ulaganje u kvalitetne infrastrukturne projekte prioritet grada Subotice i da je realizacija takvih investicija pokretač razvoja privrede u svakoj lokalnoj samoupravi, Zagorka Panić je navela da ukupna vrednost investicije vezane za asfaltiranje kolovoza u ulici Sutjeska, u dužini od 1.154 metra, i izgradnju biciklističke staze na Horgoškom putu (1.480 metara) iznosi nešto više od 48 miliona dinara i da je za realizaciju tih projekata Ministarstvo privrede Republike Srbije opredelilo 20 miliona dinara, a grad Subotica 28 miliona dinara.

- Ukupna vrednost investicije na izgradnji vodovodne mreže u Nosi, druga faza, izgradnji vodovodne mreže u Mesnoj zajednici ’Makova sedmica’ i postavljanju kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici iznosi oko 33 miliona dinara. Od tih sredstava, 18 miliona dinara obezbedio je pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo, a ostatak grad Subotica – naglasila je Zagorka Panić, i dodala da izvođači radova svoj deo posla obavljaju kvalitetno.

Izvođač radova na izgradnji saobraćajne infrastrukture u našem gradu je kompanija „Voj put“. Izvođač radova na izgradnji vodovodne mreže u naselju Nosa je novosadska firma „Graditelj“, a na izgradnji vodovodne mreže na Makovoj sedmici (sedam ulica) i kanalizacione mreže u Hipodromskoj ulici preduzeće „Javornik“, iz Subotice.

 

 

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop