Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Aktuelnosti

Zatvoren 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“

02.06.2018.

Dodelom sajamskih nagrada i priznanja zatvoren je 12. Međunarodni i regionalni „Subotički sajam 2018“. Odlukom žirija, prva nagrada Sajma za najlepši štand pripala je destileriji „Trivulesk“, iz Leskovca, dve druge nagrade dodeljene su Turističkoj organizaciji Trebinja i Mađarskoj nacionalnoj trgovinskoj kući, dok su dve treće nagrade dobili Opšte udruženje preduzetnika Subotica i opština Bačka Topola.

11886_1.jpg

Žiri je dodelio i tri posebne nagrade, a dobitnici su: Privredna komora Srbije, TO Grada Osijek i grad Subotica. Sajamske nagrade i priznanja dobitnicima su uručili direktorka JKP „Subotičke pijace“, Ilinka Vukoja, i Laslo Karai, savetnik u Regionalnoj privrednoj komori Severnobačkog upravnog okruga.

U ime nagrađenih obratio se Srđan Dinić predstavnik destilerije „Trivulesk“  koji je istakao da će iz Subotice da nosi lepe uspomene i da su svi došli da stvore nove kontakte kako bi razvijali posao.

Na „Subotičkom sajmu“, održanom od 31. maja do 2. juna 2018. godine u subotičkoj Hali sportova,  na više od 30 štandova predstavila su se 182 izlagača iz Srbije, Italije, Slovenije, Mađarske, Hrvatske, Republike Srpske i Crne Gore. Partner ovogodišnjeg sajma je grad Bled, iz Slovenije, sa kojim je Subotica članica Mreže evropskih jezera (nEUlakes).

 

 

 

KONTAKT CENTAR 024
ZAŠTITNIK GRAĐANA
ZAŠTITNIK PACIJENATA
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Informator
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy