Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Teren sa tartan podlogom i na sportskom centru u Prvomajskoj ulici

12.10.2017.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban, zamenik gradonačelnika Timea Horvat, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu Nemanja Simović, direktor Javnog preduzeća za upravljanje putevima, urbanističko planiranje i stanovanje, Predrag Radivojević, i direktor JKP „Stadion“ Robert Tot predali su na upotrebu novoizgrađeni košarkaški teren sa tartan podlogom u Prvomajskoj ulici. Sredstva za realizaciju ove investicije, u visini od oko 1,5 miliona dinara, u celosti su obezbeđena iz budžeta grada Subotice.

11407_1.jpg

– Kao što smo i najavili pre desetak dana, kada smo otvarali sportski teren sa tartan podlogom u dvorištu Osnovne škole 'Jovan Mikić', danas, u sportskom centru u Prvomajskoj ulici, subotičkim sportskim klubovima i rekreativcima predajemo na upotrebu novoizgrađeni teren sa tartan podlogom – rekao je, obraćajući se medijima, gradonačelnik Laban, i dodao da će, u skladu sa obećanjem datim letos, subotička lokalna samouprava nastojati da se do sledećeg Prvomajskog uranka uredi i godinama devastirani sportski teren na Paliću.

11407_2.jpg

Uz isticanje da je izgradnja sportskog terena u Prvomajskoj u celosti finansirana sredstvima budžeta grada Subotice, u iznosu od oko 1.500.000 dinara, gradonačelnik Laban je rekao da se danas otvara javna nabavka za izbor izvođača radova za izgradnju novog sistema klimatizacije u Hali sportova.

– Taj projekat ćemo da realizujemo ove godine da bismo spremno dočekali velika sportska takmičenja koja nas očekuju već u 2018. godini – naglasio je Bogdan Laban.

 

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop