Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Aktuelnosti

Jača saradnja grada Subotice i Olimpijskog komiteta Srbije

11.10.2017.

Gradonačelnik Subotice Bogdan Laban i član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu, Nemanja Simović, sastali su se danas, u Gradskoj kući, sa predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem, potpredsednikom Žarkom Zečevićem i generalnim sekretarom OKS Đorđem Višackim. Tokom radne posete Subotici, Maljković se susreo i sa Tamašom Kajdočijem, osvajačem srebrne medalje na Olimpijskim igrama mladih 2014. godine i višestrukim osvajačem medalja na juniorskim svetskim i evropskim prvenstvima u dizanju tegova.

11404_1.jpg

Na sastanku kod gradonačelnika Labana, kojem su prisustvovali i predsednik Saveza Srbije za dizanje tegova Milan Mihajlović, kao i Tamaš Kajdoči sa članovima njegovog stručnog štaba, razgovaralo se o produbljivanju saradnje između Olimpijskog komiteta Srbije i grada Subotice, s obzirom na to da iz Subotice dolazi aktuelni olimpijski šampion u rvanju, kao i veliki broj drugih vrhunskih sportista.

Predsednik OKS Maljković i gradonačelnik Bogdan Laban dogovorili su da će grad Subotica obezbediti dodatne prostorije za trening našem najboljem dizaču tegova, kao i da će postojeće prostorije biti u potpunosti renovirane. Pored toga, lokalna samouprava u Subotici će u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije kroz program „Tokio 2020“ obezbediti sve neophodne uslove za kvalitetne pripreme, sportsko usavršavanje i nastup Tamaša Kajdočija na takmičenjima i kvalifikacijama za Olimpijske igre u Tokiju.

Izbori 2020
Medija-centar i Protokol
KONTAKT CENTAR 024
VANREDNA SITUACIJA
Plaćanje karticama
Informator
Lokalni ombu
ZAŠTITNIK PACIJENATA
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Servisne informacije
Registracija stambenih zajednica
Ustanove kulture
Obrazovne ustavnove
Mesne zajednice
Ustanove socijalne zaštite i zdravstva
Спортски клубови
Subvencionisanje komunalnih usluga
Naručivanje dokumenata
Lokalna poreska administracija
Informator
Development Strategy
Colour Coop