Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести и извештаји

Конкурс за помоћ пољопривредницима

22.08.2012.

Локална самоуправа расписаће конкурс за доделу финансијских средстава како би се помогло пољопривредницима, закључак је округлог стола „Рад и функционисање пољопривредних удружења, кластера и задруга и потребни помаци у даљој сарадњи и унапређењу рада у сфери пољопривреде и туризма“, одржаног данас у Плавој сали Градске куће.

6118_1.jpg

Члан Градског већа задужен за пољопривреду Шиме Острогонац рекао је да очекује да ће конкурс бити расписан почетком септембра, после усвајања Годишњег програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта.

- Представнике удружења пољопривредника, кластера и струковних невладиних организација данас смо информисали како ћемо расписати конкурс. Они су имали неке захтеве, ми смо их прихватили и чим Градско веће усвоји овогодишњи Програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта ми ћемо одмах расписати конкурс на коме ће бити додељено око осам милиона динара, казао је Шиме Острогонац.

Према речима извршиоца за пољопривредне послове у градској Служби за пољопривреду Гргура Стипића, конкурс ће бити израђен онако како то ради Покрајински секретаријат за пољопривреду или републичко министарство, с циљем да се учесницима олакша учешће на јавном позиву.

- Сада су, на основу формулације онога што је урадила Комисија за израду Програма заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта и онога што је садржано у Програму заштите и уређења, а самим тим и у финансијским средствима, подељене области: област сточарске, ратарске, воћарске и виноградарске производње, област лова, риболова и туризма, као и области које се односе на израду пројеката и пројектне документације, нагласио је Гргур Стипић.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја