Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
IPA SRB-CRO
Reload
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Одржана 39. седница Скупштине града

07.09.2023.

На данашњој, 39. седници Скупштине града усвојено је свих седам тачака дневног реда. Одборници су већином гласова усвојили Одлуку о изради Плана генералне регулације за насеље Чантавир као и Одлуку о доношењу Плана  детаљне регулације соларне електране снаге 9999 кW са трасом прикључног кабловског вода и мултимодног вода на територији града Суботице.

 

Одборници су донели одлуку о такси превозу и лимо сервису.  Осим тога, донето је Решење о давању сагласности на Одлуку о задуживању Јавног комуналног предузећа „Паркинг“ и Одлука о изменама и допунама Одлуке о радном времену угоститељских објеката.

Одлука о изменама и допунама Одлуке о оснивању Буџетског фонда  за подстицање развоја младих талената Града Суботице усвојена је једногласно.

На крају данашњег заседања одборници су усвојили и Одлуку о мрежи дечјих вртића у установама на територији Града Суботице.

European City of Sport

ПОПИС 2022Избори за чланове националних саветаSUFINANSIRANJE MERA ENERGETSKE EFIKASNOSTIПОПИСУ ПОЉОПРИВРЕДЕ 2023Изборна комисија Града СуботицеМедија-центар и ПротоколLAP SpisakПаркингGradski savet roditeljaeZAHTEVIВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАПлана развоја Града СуботицеПлан Развоја АП ВојводинеЛокална пореска администрацијаПријава музичког програма угоститељских објекатаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегДигитална култура СуботицеПрограма развоја туризма

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената

Informator

Јавно достављање

Стратегија развојаЛице задужено за  заштиту података

 

festivals("$this->lg"); ?>