Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Inputrans
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Градоначелник Суботице Стеван Бакић потписао уговор вредан двадесет милиона динара

23.04.2021.

Председник Покрајинске владе Игор Мировић уручио је данас представницима локалних самоуправа у Војводини уговоре за суфинансирање пројеката у областима пољопривреде, водопривреде и локалног развоја, вредне више од 773 милиона динара. У име Града Суботице уговор о субвенцији, вредан 20 милиона динара за изградњу атарских путева потписао је градоначелник Стеван Бакић.

14240_1.jpg“Буџетом Града Суботице за 2021. годину предвиђено је 40 милиона динара са ПДВ-ом за уређење атарских путева. Са овим, значајним, средствима добијеним од Покрајине за уређење атарских путева обезбеђено је укупно 60 милиона динара. То практично значи да ћемо уредити око 15 750 метара атарских путева”, рекао је градоначелник Стеван Бакић.

Уређење атарских путева је предвиђено да се ради, како је навео градоначелник Бакић, у месним заједницама: Александрово, Ђурђин, Жедник, Чантавир, Бачки Виногради и Таванкут.

Из покрајинског буџета, посредством Секретаријата за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу данас су додељени и уговори јединицама локалне самоуправе за израду пројектно-техничке документације за унапређивање комуналне инфраструктуре, вредни више од 33 милиона динара.
За израду пројектно-техничке документације за расвету Суботици је у Покрајини опредељено милион динара.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и Протокол
Локална пореска администрацијаЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Informator
Стратегија развоја