Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Вакцинацијa и ревакцинација грађана и током викенда и празника

13.02.2021.

Данас се на централном пункту за вакцинацију у Новој општини, Трг Лазара Нешића 4, и у Амбуланти 1, у улици Евгенија Кумичића 4, од 8.00 до 15.00 часова врши ревакцинација грађана „Синофарм“ вакцином. Сви грађани који су прву дозу примили 23. јануара 2021. године треба да се данас јаве тамо где су се и вакцинисали - да приме своју другу дозу вакцине. Данас ће се, такође, на централном пункту за вакцинацију, Трг Лазара Нешића 4, од 15.00 до до 20.00 часова вршити вакцинација првом дозом руске вакцине „Sputnjik V“ по плану и списку добијеном од „е-Управе“.

14022_1.jpg 

По плану за ревакцинацију, данас 740 наших суграђана треба да прими другу дозу вацине, док је 325 Суботичана позвано да прими прву дозу „Sputnjik V“ вакцине.

За сутра, 14. фебрур 2021. године такође је планирана ревакцинација „Синофарм“ вакцином, на оба пункта од 8.00 до 20.00 часова.

И током предстојећег дводневног празника Дана државности, 15. и 16. фебруара 2021. године, на оба пункта, од 8.00 до 20.00 часова биће настављена ревакцинација грађана Суботице.

До данас је вакцинисано укупно 7.500 наших суграђана, а ревакцинисано 2.100.

ImunizacijaВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаПанонрегКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицамаInformatorНацрт Локалног антикорупцијског плана Града СуботицеЛокални омбудсманГрадско правобранилаштвоЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТАФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕУкидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја