Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Средства од дочекa Нове године преусмерена малом Оливеру и младима

31.12.2020.

„Средства из буџета града, у износу од три милиона динара, опредељена за дочек Нове године на градском тргу, одлуком градоначелника преусмерена су у три правца. Износ од 1.250.000 хиљада динара уплаћен је на рачун Фондације 'Буди хуман' за нашег малог суграђанина Оливера Пал Гајодија, коме је неопходно лечење у иностранству, у вери да ће та уплата помоћи малом Оливеру и његовим родитељима да добију своју животну битку“, изјавила је у име градоначелника и Града Суботице, Јасмина Стевановић, секретар Секретаријата за друштвене делатности.

13864_1.jpg

Део средства усмерен је  на Фонд за развој младих талената, те ће свих сто шездесет и троје деце и младих који су конкурисали  добити средства намењена усавршавању и развоју талента, а ово је још једна  прилика да им се помогне у томе.

Остатак средстава, као што је градоначелник већ рекао у обраћању медијима, уплаћен је за студентске стипендије. Тиме је укупан фонд за ту намену достигао износ од 11,3 милиона динара, чиме је омогућено да, поред већ додељених стотину, буде одобрено додатних девет градских стипендија и то за студенте завршних година медицине са просеком изнад 9,00.

13864_3.jpg

„На овај  начин помогли смо малом Оливеру, али и нашим младим суграђанима, као што кроз низ других програма помажемо  свим категоријама становништва“, навела је Јасмина Стевановић, истичући  да су овом одлуком средства преусмерена у праве руке.

 

 

Imunizacija

ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈАНовогодишњи концерт Суботичког симфонијског оркестраМедија-центар и ПротоколЛокални тим за борбу против трговине људимаКОНТАКТ ЦЕНТАР 024Е-мејл за пријем електронских фактураПлаћање картицама

Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

 
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја