Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
Mreža za razvoj Subotice
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Подршка градоначелника Суботице Вучићу

03.09.2020.

Поводом позива Бориса Тадића упућеног председнику државе Александру Вучићу, Стеван Бакић, нови градоначелник Суботице, огласио се подршком шефу државе: Позив Тадића на ТВ дуел подстакао ме је да се огласим јер је одраз велике немоћи коју Тадић и његова дружина исказују дуги низ година, а само је доказана неизласком на изборе и нападима „из пећине“, када већ не могу пред народ. Да бисте презентовали нешто ТВ дуелом, иза вас морају да постоје резултати, а иза Бориса Тадића и његових политичких истомишљеника стоје девастиране фирме, пропала привреда, урушена инфраструктура и национално понижење. Иза Александра Вучића стоје резултати који су видљиви, успеси који су препознатљиви и подршка грађана исказана на изборима која је већа него икада.

13653_2.jpg

Господин бивши је све само не достојан супарник председнику Вучићу. Господин бивши са дружином, заправо је елементарна непогода која је погодила Србију, док је председник Александар Вучић нешто најбоље што се догађа  држави Србији у новијој историји.

На сцени поново имамо и садашњег коалиционог партнера Вука Драшковића. Ако се осврнем на његову блиску прошлост,  у одабиру између кабинета Мике Шпиљака и Данице Драшковић одабрао је, по сопственом признању, каријеру у кабинету Мике Шпиљака. То ваљда довољно говори о њему самом.

Коментаришући прозивке упућене Бакићу одмах по постављењу на функцију првог човека града изјавио је: „Одмах по мом именовању прозвала ме једна мања група људи на локалу која себе назива странком подсећајући на мој усклик „Гранде Александре“.

Запамти Србијо, председник  је далеко већи него што сам ускликнуо, а многе земље у региону дале би све да у својим редовима имају једног Александра Вучића. Зато у тренуцима када Србију чекају тешки разговори изражавам безрезервну подршку Великом Александру Вучићу у тренутку када доживљава највеће нападе из споља и изнутра, а борећи се за националне интересе Србије и градећи квалитетне односе са свима.

Нико ми не може одузети право да од срца подржим борбу председника да не прихвати наметање независности Косова и Метохије и борбу против свих оних који навијају да Србија опет буде бачена на колена, баш као у време њихове владавине“.

Избори 2020
Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Е-мејл за пријем електронских фактура
ВАНРЕДНА СИТУАЦИЈА
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Локални омбудсман
Градско правобранилаштво
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ

Укидање печата

Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја