Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
EU ZA TEBE
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
EU Briges
EU Briges
Exchange 5
Актуелности

Уручени уговори за израду анализе енергетске ефикасности јавних објеката

02.09.2019.

Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић уручио је данас у холу Покрајинске владе представницима 20 локалних самоуправа уговоре о додели средстава за израду анализе енергетске ефикасности 80 јавних објеката, пре свега основних школа и предшколских установа. Овај пројекат, вредан 100.000 евра, финансира Европска банка за обнову и развој (ЕБРД) на основу Меморандума о разумевању који је у јулу ове године потписала са Покрајинским секретаријатом за енергетику, грађевинарство и саобраћај. У име града Суботице уговор о додели услуге „Израда анализа енергетске ефикасности објеката јавне намене јединица локалне самоуправе и институција у АП Војводини“ потписала је  шеф Службе за локални економски развој Божидарка Голубовић.

 12917_1.jpg

За реализацију пројекта одабрани су објекти за израду анализа енергетске ефикасности на територији Града Суботице и то зграда Нове општине, Основна школа „Вук Караџић“ у Бајмоку, централа и школа у улици Баје Пивљанина, Основна школа „Иван Горан Ковачић“ и Предшколска установа „Наша радост“, Шумице – централа.

Пројектом за чију реализацију су данас додељена бесповратна средства обухваћене су 42 образовне установе, 11 зграда јавне управе, 11 здравствених установа, пет објеката социјалне заштите, пет објеката културе, по два бањска и спортска објекта, једна аутобуска станица и једна полицијска станица.

Пројекат ће се осим у Суботици спровести на територији локалних самоуправа: Апатин, Бач, Бачка Паланка, Бачки Петровац, Бела Црква, Беочин, Вршац, Врбас, Зрењанин, Ириг, Кањижа, Кула, Мали Иђош, Нови Кнежевац, Нови Сад, Панчево, Сента, Србобран и Шид.

 

Медија-центар и Протокол
КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Плаћање картицама
Informator
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
ФОНДАЦИЈА ЗА ПОМОЋ ПРИ ЛЕЧЕЊУ ТЕШКО ОБОЛЕЛЕ ДЕЦЕ И ОМЛАДИНЕ
Укидање печата
Дигитализација културне баштине
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја