Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из образовања

Награде за најбоље младе математичаре

30.03.2017.

У Градскoj кући данас су уручене награде  најбољим младим математичарима Севернобачког округа, ученицима основних  школа, за успехе остварене на Окружном такмичењу. Представљени су, такође, и ученици средњих школа који су освојили завидне резултате на Државном такмичењу из математике.

 10941_1.jpg

Члан Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић, уручила је ученицима Гимназије „Светозар Марковић“ посебан поклон у име Града Суботице Теодору Сакал Францишковићу, Александару Граховцу, Марку Мијатовићу и Ђорђу Милићу, истакавши да смо поносни на ову децу и да знамо да се иза њиховог нескривеног талента крије велики труд и рад. Локална самоуправа ће, додала је, и даље помагати младе таленте, јер се будућност једне средине може градити само на знању.

Секретар Секретаријата за друштвене делатност, Јасмина Стевановић, изјавила је, да је ово прилика да се младим математичарима захвалимо у име Града Суботице.

На Окружном  такмичењу основних школа из математике учествовало је 136 ученика – 54 из четвртог разреда, 23 из петог, 25 из шестог, 21 ученик седмог разреда и 14 ученика из осмог разреда. Од 136 учесника, 92 учесника је награђено и похваљено. Освојено је 14 првих награда, 15 других и 25 награда за треће место, а подељено је и 38 похвала за ученике од четвртог до осмог разреда.

Дипломе и похвале награђенимученицима уручили су Јасмина Стевановић, Наташа Алексић, Небојша Гвозденовић, председник Удружења математичара, и Весна Дулић, директорка Основне школе „Кизур Иштван“, која је била домаћин Окружног такмичења из математике одржаног 25. марта 2017. године.

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Избори
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
Рођени, венчани и преминули
Узми рачун и победи
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја