Посетите Суботицу Дубра управа
Управа за капитална улагања АП Војводине
LAP za mlade
Program razvoja sporta Grada Subotice
Mreža za razvoj Subotice
Centar znanja o međuopštinskoj saradnji
ЛОКАЛНИ АКЦИОНИ ПЛАН ЗА УНАПРЕЂЕЊ E ПОЛОЖАЈА РОМА
ROMACTED
Colourful Cooperation
OPTI-BIKE
ART NOUVEAU
IPA CBC CRO-SRB
Вести из образовања

Изложба дечјих радова на тему ситних животиња

06.12.2016.

У вестибилу Градске куће отворена је изложба дечјих радова, а проглашени су и победници са ликовног конкурса који је расписало Удружење одгајивача ситних животиња из Суботице. На конкурс, посвећен ситним животињама и тераристици, односно кућним љубимцима, стигло је више од 300 радова деце из вртића, основних школа, Основне и средње школе „Жарко Зрењанин“ и Дома за децу ометену у развоју „Колевка“. Награде је уручила чланица Градског већа задужена за област образовања, Наташа Алексић, која је том приликом истакла да су се деца на овај начин захвалила и одазвала позиву Удружења ситних животиња, али и Градског већа – ресора за образовање, да учествују на конкурсу.

10680_1.jpg

Подељено је укупно 12 награда и то у категорији вртића, нижих и виших разреда основних школа, Дома „Колевка“ и ОиСШ „Жарко Зрењанин“. Председник Удружења одгајивача ситних животиња, Адам Плетл, каже да су награде, у виду захвалнице и малог пехара, симболичне и да се због птичјег грипа планирана изложба ситних животиња ове године, нажалост, неће одржати.

– Пронашли смо начин да, ипак, пристигле дечје радове на ликовни конкурс изложимо и прикажемо Суботичанима. Било би нам жао да наши суграђани не виде радове деце која су цртала на тему ситних животиња – рекао је Адам Плетл.

 10680_2.jpg

 

КОНТАКТ ЦЕНТАР 024
Нацрт Локалног антикорупцијског плана Града Суботице
ЗАШТИТНИК ГРАЂАНА
ЗАШТИТНИК ПАЦИЈЕНАТА
 Razvojni fond Vojvodine
Сервисне информације
Регистрација стамбених заједница
Установе културе
Образовне установе
Месне заједнице
Установе социјалне заштите и здрaвства
Спортски клубови
Informator
Наручивање докумената
Локална пореска администрација
Informator
Стратегија развоја